Opzoek naar een spectaculair bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje of groepsactiviteit dan moet je Rib varen komen beleven!

Tijdens het Rib varen stap je in een Ridged Inflatable Boat (Rib)/Powerboat met een rubberen tube dat tijdens het varen extra comfort brengt op de golven. Hierdoor kan de gaskraan
volledig open op open zee en kan er met zeer hoge snelheid gevaren worden onder spectaculaire omstandigheden.

Spektakel gegarandeerd!

De Rib’s zijn verder zeer wendbaar en kunnen dankzij het hoge acceleratievermogen zeer snel verplaatsen, ze worden ook wel de 4×4 van de zee genoemd.


Hoe ziet een uitje RIB varen eruit?

Het Rib varen vindt plaats vanuit de jachthaven, Marina Seaport, te IJmuiden aan Zee. Hier beschikken wij over de mogelijkheid om waardevolle spullen netjes op te bergen, een bezoekje aan het toilet te brengen en instructie te ontvangen.

Na instructie van de schipper ontvang je een reddingsvest en afhankelijk van de weersomstandigheden een zeilpak (in de prijs inbegrepen).

Dan is het tijd om aan boord om vervolgens rustig vanuit de jachthaven, door het Noordzeekanaal koers bij te zetten richting
open Zee.

Eenmaal op open zee aangekomen gaat de gaskraan helemaal open en wordt er met spectaculair bochtenwerk en met bereik van hoge snelheden op een uiterst veilige manier over de golven gevaren.

Een mogelijke tijdsplanning:

12:30 aankomst & ontvangst;
12:45 omkleden en instructie;
13:00 wegvaren;
13:30 terugkomst in de haven;
13:45 gezellig afsluiten bij een strandpaviljoen.

RIB varen reserveren of informatie aanvragen?

Ben je geïnteresseerd om op een professionele wijze het Rib varen te beleven, neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.